Wil je een keer met een rebreather duiken en meer te weten komen over de complexe rebreather-technologie? Dan is het Discover Rebreather-programma de uitgelezen kans om het duiken met een recreatieve Semi Closed Rebreather (SCR) of technische Closed Circuit Rebreather (CCR) eens onder begeleiding uit te proberen.


Tijdens het programma leer je de verschillen kennen tussen rebreathers en ‘gewone’ Open Circuit scubasystemen (OC), kom je meer te weten over de diverse typen rebreathers en

zal je ontdekken hoe rebreathers werken.


Je gaat uiteraard ook het water in om met een rebreather te duiken. Je Rebreather Instructor zal je enkele handsignalen laten zien die speciaal voor duiken met een rebreather zijn ontwikkeld. Je zult ook de verschillen gaan ervaren in drijfvermogen als je met een rebreather afdaalt, een opstijging maakt of er mee gaat zweven. En je zult het mondstuk gaan omzetten en overschakelen op je bail-out systeem, namelijk een OC-systeem.

Dit alles vindt plaats in het zwembad of van een beschut deel van het buitenwater, zodat je relaxed de nieuwe ervaringen van het duiken met een rebreather kunt ontdekken.


Scuba Education Amsterdam verzorgt deze fantastische ervaring met de Dräger Dolphin SCR Rebreather (SCR) en de KISS Manual Closed Circuit Rebreather (m-CCR).CURSUS DETAILS


  CURSUSINHOUD

  1 theorieles
  1 zwembadduik


  CURSUSKOSTEN
  € 75,-


  INCLUSIEF
  gebruik duikmaterialen in overleg


  VOORWAARDEN
  tenminste 18 jaar oud
  normaal gezond

  Nitrox brevet

  Minimaal 15 gelogde duiken


  OPTIONEEL

  buitenwater duik € 45,-

BACK

  LEADER IN TECHNICAL DIVING EDUCATION

AANMELDEN