Scuba Education Amsterdam

AANMELDEN

INFO@DUIKCURSUSSEN.NL

06 - 5167 6979

Scuba Education Amsterdam is ook een IANTD opleidingsfacility, dus ook het technisch duikprogramma van IANTD kan worden aangeboden.


IANTD heeft duikopleidingen van beginnende duiker tot trimix-duiker en rebreather-opleidingen. Het lesprogramma bestaat uit intensieve cursussen met veel ruimte voor praktijkervaringen. IANTD duikers zijn goed getrainde duikers en de IANTD standaards eisen van de duiker een brede theoretische kennis en uitstekende praktische vaardigheden.

Scuba Education Amsterdam, afgekort SEA, is 20 jaar geleden gestart met het geven van PADI, TecRec, IANTD en EFR opleidingen op flexibele basis.


Opleidingen ‘op maat’ is eerder regel dan uitzondering. Door de inzet van meerdere instructeurs op de door de cursist gewenste tijden is het vrijwel altijd mogelijk om een cursus op maat te plannen.


Of het nu een langere termijn planning is of een ‘vlak-voor-mijn-vakantie’ planning, wij maken een planning die altijd goed past in de agenda van de cursist.

Scuba Education Amsterdam is een 5-sterren PADI opleidingsfacility waar je terecht kunt voor al jouw duikopleidingen, van beginner tot Assistent Instructeur en van beginnende tech-duiker tot gevorderde full-trimix en/of rebreather duiker.


Wij zijn geen duikwinkel en wij verkopen dus geen duikmaterialen, wel kunnen wij gericht advies geven of bemiddelen voor enkele specialistische materialen, zoals duiklampen, duikflessen en technische duikmaterialen.


Wij hebben ons dus volledig toegelegd op het geven van duikopleidingen waarbij veiligheid, kwaliteit en luisteren naar de wensen van de cursist, voorop staat. Op deze manier kunnen wij de cursist volledige aandacht geven en inspelen op de wensen en/of behoeften van de cursist. Onze staf is ook een groep fanatieke (tech)duikers die graag iedereen het plezier in de duiksport wil laten beleven. Diving is fun!

Scuba Education Amsterdam is een officieel TecRec Center en ook voor vele technische duikopleidingen kunt u bij ons terecht. Van beginnende tec-duiker tot full trimix tec-duiker maar ook voor solo-duik cursus en sidemount duiker.


Vele spectaculaire wrakken en riffen liggen dieper dan de limieten van het sportduiken, dieper dan 40 meter. Misschien wil je langer onder water blijven dan de recreatieve duiker, zoek je een manier om veilig naar grotere dieptes te duiken of ben je geïnteresseerd in de laatste nieuwe technologische snufjes op gebied van duiken?

Scuba Education Amsterdam

geopend elke zaterdag van 13.00u tot 18.00u en op afspaak


   Optisport - Bijlmer Sportcentrum

PADI 5-star Facility


   Anton de Komplein 157

IANTD Facility


   1102 DR Amsterdam

TecRec Official Facility


   Nederland

Algemene voorwaarden


   +31 (0)6 - 5167 6979

Disclaimer


   info@duikcursussen.nl

© Scuba Education Amsterdam