Scuba Education

Amsterdam

Optisport - Bijlmer Sportcentrum

A. de Komplein 157   -   1102 DR Amsterdam


Geopend elke zaterdag van 13.00u.tot 19.00u.

Ma. t/m Vrij 10.00u - 14.00u. en op afspraak


+31 (0)6 - 5167 6979  -  info@duikcursussen.nl


Scuba Education Amsterdam

INFO@DUIKCURSUSSEN.NL

 06 - 5167 6979  

MENU


CURSUSINHOUD

1 theorie les

1 zwembad les

cursuskosten € 35,-


INCLUSIEF

gebruik van alle duikmaterialen


VOORWAARDEN

tenminste 10 jaar oud
normaal gezond

PADI Open Water brevet of gelijkwaardig


OPTIONEEL

buitenwater duik € 40,-


WANNEER?

elke zaterdag op afspraakHeb je een lange tijd niet gedoken? Heb je een tijd geleden op vakantie je brevet gehaald maar wil je nu toch ook eens hier in Nederland duiken? Voel je je onzeker of je alle vaardigheden nog hebt? Kom je kennis en duik vaardigheden opfrissen onder deskundige begeleiding met een PADI SCUBA REVIEW.


PADI adviseert om dit programma te volgen wanneer je een half jaar of langer niet meer hebt gedoken. Na verloop van tijd ga je toch de juiste uitvoering van vaardigheden verliezen, zoals o.a. het uittrimmen of het correct aansluiten van een persluchtset.


Het programma bestaat uit twee delen, een kennis-herhaling en een herhaling van de duik vaardigheden. In een zwembadduik zullen de belangrijkste vaardigheden worden geoefend.


Als je wilt, kan je ook nog een buitenwater duik maken onder begeleiding. Deze aanbevolen duik biedt de gelegenheid om de omgeving te bekijken samen met een PADI instructeur.


Na afloop wordt er een aantekening gemaakt door de instructeur in je logboek zodat je weer vol zelfvertrouwen en met veel plezier kan gaan genieten van de onderwaterwereld.m.AANMELDEN